Verzorgde nagels en handen

Kunstnagels, eigen nagels, verzorging van je handen of nagelbijten overal hebben we bij Nails by Hand een passende oplossing voor. 

Kunstnagels

Prachtige kunstnagels gemaakt van Acryl of BIAB. Je hebt er 3-4 weken geen omkijken naar. Kies voor een mooie kleur, wit randje of Babyboom! Geen gebruik van een freesmachine maar handmatig met de vijl.

Eigen nagels

Prachtig gelakte nagels door Gellak: Shellac. Je hebt er 3 weken geen omkijken naar. Kies voor een mooie kleur of een wit randje. De lak wordt in een vervolgbehandeling eraf geweekt.

Verzorging handen

Gun jezelf dit verwenmomentje. Je krijgt een heerlijke manicure om helemaal te ontspannen. Na de behandeling heb je verzorgde nagels en zijdezachte handen.

Nagelbijten

Verstop je handen niet langer! Kies voor een behandeling speciaal voor nagelbijters of kies voor een kuur om voorgoed van het nagelbijten af te komen!

Acrylnagels die vier weken super stevig blijven zitten

“Mijn nagels zien er weer prachtig uit. Klaar om morgen te trouwen. 🙂 ”
Leonie

Bron: Treatwell, 5 ster review

“Vorige week voor de 2e keer BIAB nagels laten zetten, echt heel blij mee! Het ziet er erg natuurlijk uit en Andine neemt echt de tijd voor je.”

Debora De Roos-van Wingerden

Bron: Facebook

Ps. Denk eraan dat je bij je eerste behandeling profiteert van de Voucher. Deze vind je HIER.

” Vandaag weer bij Nails by Hand geweest en prachtige nagels gekregen!!! Mijn nagels waren heel slecht, week en braken constant. Sinds ik bij Nails by Hand Gellac erop laat doen blijven ze 3 weken prachtig… Ik gebruik ook op advies nagelriem olie en heb ook minder last van doorgroeiende nagelriemen. Andine bedankt weer heel erg blij met jou!!! Ik kan er in ieder geval weer 3 weken ertegenaan!!!”
Paqui

Bron: Facebook

“Heel fijn bezoek geweest Andine luistert naar wat je graag wilt en voert dit ook zo uit! Ze geeft tips en denkt mee . Bij nails by hand ga je met mooie verzorgde nagels de deur uit die gezet zijn door een super stylist !”
Leanne

Bron: Treatwell, 5 ster review

Eigen nagels

  • Het kost je veel tijd om je nagels te lakken en je zit z een hele avond met je handen te wapperen.
  • Je lakt je nagels regelmatig, maar je merkt dat de lak er snel af is.
  • Je nagels zien er niet meer mooi uit als er stukjes lak af zijn.

Wij nodigen je uit bij onze nagelsalon in gouda. Na een behandeling van 40 minuten loop jij de salon uit met prachtig gelakte nagels die 3 weken mooi blijven, natuurlijk aanvoelen en strak in de lak zitten. Bij een vervolgafspraak wordt de lak er voorzichtig afgeweekt. Geen schade aan de nagels. Je kunt kiezen uit een mooie kleur. Voor een natuurlijke transparante look kun je gaan voor de nagelversteviging van Brisa Lite.

“Blij met m’n mooie nagels! Super nauwkeurig vakwerk. Ik kom terug!”
Birte

Bron: Treatwell

“Top. Heb meteen de vervolgafspraak ingepland.”
Debby

Bron: Treatwell

“Fijne ruimte, professionele nagelstyliste die meer dan geweldig kan lakken!!! Het resultaat: gellak die echt 3 weken mooi zit!”
Josien

Bron: Treatwell, 5 ster review

Verzorging handen - Spa manicure

 

 

Herken je dit? Je bent de laatste tijd wat meer gespannen, dus het is weer tijd om aandacht aan jezelf te besteden. Je handen zijn wat ruw en droog en de nagels zijn niet gevijld.

Dan is het tijd om even lekker bij te komen met een kopje koffie, gezellig gesprek en een heerlijke verzorgende behandeling. Je handen voelen na de behandeling zacht aan, de nagels zijn weer netjes gelakt of glimmen weer als voorheen. Deze verzorgende behandelingen zijn een combinatie van nagelverzorging en handverzorging. En hierbij kun je denken aan het vijlen van de nagels en verzorgen van de nagelriemen, maar ook handbadje en massage van de handen. Heb je erg droge handen en kloven? Kies dan voor de zachte handen kuur, waardoor je handen snel herstellen.

“Mooie nagels, lekkere handmassage??? Dan kan ik je Nails by Hand zonder twijfel aanbevelen!”
Ingrid

Bron: Facebook

“Leuke en secure nagelstyliste.”
Klant Nails by Hand

Bron: Treatwell

Nagelbijten

Je kan je niet meer herinneren wanneer je met nagelbijten bent begonnen, maar het begint je te irriteren dat je nagels er altijd zo afgekloven uitzien. Als je met iemand in gesprek bent dan verstop je je handen onder te tafel en dit hindert je om zelfverzekerd te kunnen zijn.

Je grootste wens is om eindelijk eens met mooie nagels over straat te gaan. Met mooie nagels voel jij je verzorgd, is je outfit helemaal af en ben je op en top vrouw. Het is al zo lang geleden dat je je niet meer herinneren kan wanneer je met nagelbijten bent begonnen, maar het begint je te irriteren dat je nagels er altijd zo afgekloven uitzien. Als je met iemand in gesprek bent dan verstop je je handen onder te tafel en dit hindert je om zelfverzekerd te kunnen zijn.

Voor een nagel metamorfose kun je kiezen voor een reeks losse behandelingen, waarbij je gerust terug kunt komen als er toch een beschadiging ontstaat. Of je gaat gelijk voor de nagelbijterskuur om helemaal van het nagelbijten af te komen.

Ps. Denk eraan dat je bij je eerste behandeling profiteert van de Voucher. Deze vind je HIER.

“Een paar maanden geleden begonnen met een kuur om van het nagelbijten af te komen (mijn nagels zagen er verschrikkelijk uit). 8 weken elke week een volledige verzorging van mijn handen en nagels én elke week een ander kleurtje! Supertof en zoveel leuke reacties erop gekregen! Andine werkt heel netjes en het is heerlijk om elke week zo verzorgd te worden. Mijn handen zijn zienderogen opgeknapt en ik geniet van mijn mooie nagels!
Ilonka Bouwers

Bron: Facebook

“Mijn handen hebben een metamorfose ondergaan, de nagelstyliste was erg vriendelijk en gaf goed advies. Ik vind de ruimte wat klein maar daar tegenover staat een geweldig resultaat. Ik heb een vervolgafspraak gemaakt.”
Paula

Bron: Treatwell, 5 ster review

“Andine is vakkundig en geeft goede adviezen. Ze is ook aardig en staat open voor een praatje. Ook al ben ik nagelbijter, ik kom er weer met mooie nagels vandaan. Ik blijf graag klant.”
Liesbeth

Bron: Treatwell, 5 ster review