Verzorgde nagels en handen

Kunstnagels, eigen nagels, verzorging van je handen of nagelbijten overal hebben we bij Nails by Hand een passende oplossing voor. 

Acrylnagels die vier weken super stevig blijven zitten

Prachtige kunstnagels gemaakt van Acryl of BIAB. Je hebt er 3-4 weken geen omkijken naar. Kies voor een mooie kleur, wit randje of Babyboom! Geen gebruik van een freesmachine maar handmatig met de vijl.

“Heel fijn bezoek geweest Andine luistert naar wat je graag wilt en voert dit ook zo uit! Ze geeft tips en denkt mee . Bij nails by hand ga je met mooie verzorgde nagels de deur uit die gezet zijn door een super stylist !”
Leanne

Bron: Treatwell, 5 ster review

“Vorige week voor de 2e keer BIAB nagels laten zetten, echt heel blij mee! Het ziet er erg natuurlijk uit en Andine neemt echt de tijd voor je.”

Debora De Roos-van Wingerden

Bron: Facebook

” Vandaag weer bij Nails by Hand geweest en prachtige nagels gekregen!!! Mijn nagels waren heel slecht, week en braken constant. Sinds ik bij Nails by Hand Gellac erop laat doen blijven ze 3 weken prachtig… Ik gebruik ook op advies nagelriem olie en heb ook minder last van doorgroeiende nagelriemen. Andine bedankt weer heel erg blij met jou!!! Ik kan er in ieder geval weer 3 weken ertegenaan!!!”
Paqui

Bron: Facebook

Eigen nagels

  • Het kost je veel tijd om je nagels te lakken en je zit z een hele avond met je handen te wapperen.
  • Je lakt je nagels regelmatig, maar je merkt dat de lak er snel af is.
  • Je nagels zien er niet meer mooi uit als er stukjes lak af zijn.

Wij nodigen je uit bij onze nagelsalon in gouda. Na een behandeling van 40 minuten loop jij de salon uit met prachtig gelakte nagels die 3 weken mooi blijven, natuurlijk aanvoelen en strak in de lak zitten. Bij een vervolgafspraak wordt de lak er voorzichtig afgeweekt. Geen schade aan de nagels. Je kunt kiezen uit een mooie kleur. Voor een natuurlijke transparante look kun je gaan voor de nagelversteviging van Brisa Lite.

“Blij met m’n mooie nagels! Super nauwkeurig vakwerk. Ik kom terug!”
Birte

Bron: Treatwell

“Top. Heb meteen de vervolgafspraak ingepland.”
Debby

Bron: Treatwell

“Fijne ruimte, professionele nagelstyliste die meer dan geweldig kan lakken!!! Het resultaat: gellak die echt 3 weken mooi zit!”
Josien

Bron: Treatwell, 5 ster review

Nagelbijten

Je grootste wens is om eindelijk eens met mooie nagels over straat te gaan. Met mooie nagels voel jij je verzorgd, is je outfit helemaal af en ben je op en top vrouw. Het is al zo lang geleden dat je je niet meer herinneren kan wanneer je met nagelbijten bent begonnen, maar het begint je te irriteren dat je nagels er altijd zo afgekloven uitzien. Als je met iemand in gesprek bent dan verstop je je handen onder te tafel en dit hindert je om zelfverzekerd te kunnen zijn.

Voor een nagel metamorfose kun je kiezen voor een reeks losse behandelingen, waarbij je gerust terug kunt komen als er toch een beschadiging ontstaat. 

“Andine is vakkundig en geeft goede adviezen. Ze is ook aardig en staat open voor een praatje. Ook al ben ik nagelbijter, ik kom er weer met mooie nagels vandaan. Ik blijf graag klant.”
Liesbeth

Bron: Treatwell, 5 ster review

“Een paar maanden geleden begonnen met een kuur om van het nagelbijten af te komen (mijn nagels zagen er verschrikkelijk uit). 8 weken elke week een volledige verzorging van mijn handen en nagels én elke week een ander kleurtje! Supertof en zoveel leuke reacties erop gekregen! Andine werkt heel netjes en het is heerlijk om elke week zo verzorgd te worden. Mijn handen zijn zienderogen opgeknapt en ik geniet van mijn mooie nagels!
Ilonka Bouwers

Bron: Facebook

“Mijn handen hebben een metamorfose ondergaan, de nagelstyliste was erg vriendelijk en gaf goed advies. Ik vind de ruimte wat klein maar daar tegenover staat een geweldig resultaat. Ik heb een vervolgafspraak gemaakt.”
Paula

Bron: Treatwell, 5 ster review