Over Nails by Hand

Hallo! Ik ben Andine

Gecertificeerd Nagelstyliste

Als puber dacht ik: Ik wil later een degelijke baan, genoeg uren en een leuk salaris. Niks met mijn creativiteit, want daar kun je geen geld mee verdienen. Daarom ging ik voor mijn interesse in voeding, paste mijn HAVO-profiel hierop aan en ging direct door met de opleiding Voeding & Dietetiek. Altijd in gedachte dat ik ooit een eigen praktijk zou bezitten. Na de opleiding kreeg ik gelijk een baan en het werk beviel goed, het was mijn passie. Na een jaar (2011) ging de diëtist uit de basisverzekering en viel de hele branche in duigen. Toen brak een zware tijd aan voor mij. Ik ging van baan naar baan naar ww-uitkering. Had soms 3 banen tegelijk, dan weer 2 dan weer niks. Ik bleef vechten, want ik wilde mijn vak niet opgeven. Ondertussen was mijn agenda een puzzel van banen geworden: allemaal 0-uren contracten. Uiteindelijk ook een eigen praktijk opgezet. Alles liep stroef en het voelde als: pompen of verzuipen. Toen kwam ik een nagelstyliste tegen en dat vond ik direct interessant. Het leek mij leuk om een cursus te gaan volgen om mijn creativiteit nieuw leven in te blazen en om te kijken of dit een beter beroep voor mij zou zijn. Dit bleek een schot in de roos!

Na het behalen van mijn diploma gelijk mijn praktijk verkocht en doorgestart met een nagelstudio! En stage gaan lopen bij een grote nagelsalon. De keuze die in mijn hoofd omging was: ga ik kiezen voor diëtist of nagelstyliste. Mijn ego speelde daarin een grote rol. Ik had op dat moment 4 verschillende banen: eigen salon, stage bij salon, diëtist en voedingsassistent.

Na een tijdje natuurlijk depressief en overspannen geraakt. Door mindfullness en gesprekken bij een maatschappelijk werk besloten om mijn werk als diëtist los te laten, ik werd er toch maar arm van. Toen ik een vast contract kreeg als voedingsassistent dacht ik: dit is mijn verdere leven, ik ga nagelstyling als bijberoep doen. Na 5 maanden was ik boventallig als voedingsassistent, de hele functie werd geschrapt. Toen heb ik er voor gekozen om als nagelstylist verder te gaan. Ik ben mij gaan bijscholen op het gebied van ondernemen en zie hier het resultaat.

Voor wie ?

Nails by hand helpt jou. De carrièrevrouw met gezin. Je hebt ‘alles’, gezin, baan, huisdier. Je bent altijd maar bezig met klaar staan voor alles en iedereen. Alle ballen in de lucht houden. Maar hierdoor… vergeet je jezelf wel eens. En natuurlijk, je nagels lakken kost teveel kostbare tijd. Waardoor je dat maar overslaat.

Nails by Hand is er voor jou. Omdat jij het waard bent. Je krijgt bij ons tijd en aandacht voor jezelf. Vanuit de ontspanning komt de mooie en aantrekkelijke jij tevoorschijn. Wij verwennen jou met vakmanschap en authentiek werken. Voor stralende nagels en mooie handen. Echt jij! Echt wij!

Benadering en waarden

” Een vrouw behaalt alle doelen in haar leven als ze zich goed in haar vel voelt. En dat doet ze door eerst goed voor zichzelf te zorgen. Bij een goede verzorging horen natuurlijk ook perfect gestylde nagels en verzorgde handen. Door mooie nagels en verzorgde handen voelt een vrouw zich weer vrolijk, ontspannen en op-en-top vrouw.”

De naam: Nails by Hand?

De naam van de salon is een verwijzing naar de werkwijze. Puur handwerk! Wij verzorgen nagels met de vijl, waardoor er geen nagelschade ontstaat. Een goed verzorgde nagel gaat 3 a 4 weken mee. Er komt geen nagel freesmachine aan te pas. Puur vakmanschap! Puur authentiek!

"Any woman can wear a great outfit but it is her nails that make the statement."

"Your nails are a way to speak your style without saying a word"

"Great nails don't happen by chance, they happen by appointment"

Het team van Nails by Hand?

Hai! Ik ben Stefanie

Pedicure

Mijn naam is Stefanie Luijten, sinds 2017 werkzaam als Pedicure bij de salon van Andine. Daarvoor heb ik 7 jaar ervaring opgedaan bij een salon in Moordrecht. Ik verzorg met veel passie de voeten van mijn klanten. Tijdens de behandeling krijg je advies over de verzorging. Kijk op mijn website voor alle behandelingen: www.feetbyhand.nl

Hai! Ik ben Mariana 

Nagelstylist

Mijn naam is Mariana van Harpen, sinds 2018 werkzaam als nagelstylist bij de salon. Hiervoor heb ik 3 jaar in Roemenië gewerkt. Mijn specialisatie is gelnagels en Nail art. Ik geniet van het maken van mooie nagels, gezellige gesprekken en Nail art die precies bij de klant past.

Afspraak maken: 0648923122

Vacatures 

Momenteel zijn er geen vacante vactures

Wie ben jij?

Je bent gestart als wimperstyliste of schoonheidsspecialiste en hebt een klantenbestand(je) opgebouwd. Je bent nu toe aan de volgende stap, je wil je bedrijf verder uitbreiden op een nieuwe locatie.Je volgt regelmatig bijscholing om steeds beter te worden in je vak.  

Eisen:

 • Certificaten/diploma’s
 • Eigen KVK nummer
 • Eigen website of plannen voor een eigen website of goed vindbaar op internet
 • Minimaal 1 werkdag vol aan klanten-ervaring met wenkbrauwen epileren en verven is een pre.  

Interesse? Solliciteer

Wil je je bedrijf naar het volgende level helpen door je aan te sluiten bij deze salon?

 • Stuur een mail naar: team@nailsbyhand.nl
 • Vertel iets over jezelf, over je bedrijf en motivatie.
 • Nails by Hand?

  De nagelstudio is begin juli 2017 geopend in de binnenstad van Gouda. Het klantenbestand groeit gestaag. De visie van Nails by Hand is: mooie nagels zonder nagelschade. De naam is een verwijzing naar de manier van werken: alles met de hand. Geen gebruik van freesmachine, maar handmatig met de vijl. Elke behandeling is opgedeeld in 3 gradaties: Basis, Plus en Deluxe, waardoor iedere klant een geschikte behandeling kan kiezen.  

  Sluit je je aan bij de salon, dan doe je mee in het concept. De naam zal daarom worden: ‘ Lashes by Hand’. Ook dit is een verwijzing naar hoe wimperstylisten werken: elk haartje met de hand 1-voor-1 geplaatst. In jouw prijslijst zullen ook basis, plus en deluxe behandelingen ingevoerd worden, om meer omzet/marges te behalen. In de salon kun je gebruikmaken van de behandelstoel en een rolkruk.Je gaat samen met de nagelstyliste nadenken over: marketing, eventuele arrangementen en acties. Kortom samenwerken om elkaar te versterken!

  Contact

  Stel een vraag hieronder.

  3 + 9 =

  06-48242294

  Lage Gouwe 130 2801 LK Gouda

  andine_123@hotmail.com

  Openingstijden Salon

  Ma: 09.00 – 21.00
  Dinsdag: 09.00 – 18.00
  woensdag: gesloten
  Donderdag: 09.00 – 20.00
  Vrijdag: 09.00 – 15.00
  Zaterdag: 09.00 – 13.00
  Zondag: gesloten