Over Nails by Hand

Hallo! Ik ben Andine

Gecertificeerd Nagelstyliste

Als puber dacht ik: Ik wil later een degelijke baan, genoeg uren en een leuk salaris. Niks met mijn creativiteit, want daar kun je geen geld mee verdienen. Daarom ging ik voor mijn interesse in voeding, paste mijn HAVO-profiel hierop aan en ging direct door met de opleiding Voeding & Dietetiek. Altijd in gedachte dat ik ooit een eigen praktijk zou bezitten. Na de opleiding kreeg ik gelijk een baan en het werk beviel goed, het was mijn passie. Na een jaar (2011) ging de diëtist uit de basisverzekering en viel de hele branche in duigen. Toen brak een zware tijd aan voor mij. Ik ging van baan naar baan naar ww-uitkering. Had soms 3 banen tegelijk, dan weer 2 dan weer niks. Ik bleef vechten, want ik wilde mijn vak niet opgeven. Ondertussen was mijn agenda een puzzel van banen geworden: allemaal 0-uren contracten. Uiteindelijk ook een eigen praktijk opgezet. Alles liep stroef en het voelde als: pompen of verzuipen. Toen kwam ik een nagelstyliste tegen en dat vond ik direct interessant. Het leek mij leuk om een cursus te gaan volgen om mijn creativiteit nieuw leven in te blazen en om te kijken of dit een beter beroep voor mij zou zijn. Dit bleek een schot in de roos!

Na het behalen van mijn diploma gelijk mijn praktijk verkocht en doorgestart met een nagelstudio! En stage gaan lopen bij een grote nagelsalon. De keuze die in mijn hoofd omging was: ga ik kiezen voor diëtist of nagelstyliste. Mijn ego speelde daarin een grote rol. Ik had op dat moment 4 verschillende banen: eigen salon, stage bij salon, diëtist en voedingsassistent.

Na een tijdje natuurlijk depressief en overspannen geraakt. Door mindfullness en gesprekken bij een maatschappelijk werk besloten om mijn werk als diëtist los te laten, ik werd er toch maar arm van. Toen ik een vast contract kreeg als voedingsassistent dacht ik: dit is mijn verdere leven, ik ga nagelstyling als bijberoep doen. Na 5 maanden was ik boventallig als voedingsassistent, de hele functie werd geschrapt. Toen heb ik er voor gekozen om als nagelstylist verder te gaan. Ik ben mij gaan bijscholen op het gebied van ondernemen en zie hier het resultaat.

Voor wie ?

Nails by hand, de nagelstudio in Gouda helpt jou. De carrièrevrouw met gezin. Je hebt ‘alles’, gezin, baan, huisdier. Je bent altijd maar bezig met klaar staan voor alles en iedereen. Alle ballen in de lucht houden. Maar hierdoor… vergeet je jezelf wel eens. En natuurlijk, je nagels lakken kost teveel kostbare tijd. Waardoor je dat maar overslaat.

Nails by Hand is er voor jou. Omdat jij het waard bent. Je krijgt bij ons tijd en aandacht voor jezelf. Vanuit de ontspanning komt de mooie en aantrekkelijke jij tevoorschijn. Wij verwennen jou met vakmanschap en authentiek werken. Voor stralende nagels en mooie handen. Echt jij! Echt wij!

Benadering en waarden

” Een vrouw behaalt alle doelen in haar leven als ze zich goed in haar vel voelt. En dat doet ze door eerst goed voor zichzelf te zorgen. Bij een goede verzorging horen natuurlijk ook perfect gestylde nagels en verzorgde handen. Door mooie nagels en verzorgde handen voelt een vrouw zich weer vrolijk, ontspannen en op-en-top vrouw.”

De naam: Nails by Hand?

De naam van de salon is een verwijzing naar de werkwijze. Puur handwerk! Wij verzorgen nagels met de vijl, waardoor er geen nagelschade ontstaat. Een goed verzorgde nagel gaat 3 a 4 weken mee. Er komt geen nagel freesmachine aan te pas. Puur vakmanschap! Puur authentiek!

"Any woman can wear a great outfit but it is her nails that make the statement."

"Your nails are a way to speak your style without saying a word"

"Great nails don't happen by chance, they happen by appointment"

Recente vacatures

Dubbel vacature voor 2 enthousiaste meiden met passie voor de Beautybranche!

Gezocht 2 Nagelstylisten ZZP

Voor de salon Nails by Hand zijn we op zoek naar 2 dames voor de
functie van Nagelstylist ZZP.

Ervaring of opleiding in het vak is niet
direct nodig. Je wordt opgeleid in de salon voor de
basistechnieken en je gaat zelf een opleiding volgen bij een
kwalitatief opleidingsinstituut, zoals bijvoorbeeld CND.

De techniek die je tijdens de opleiding je eigen gaat maken is het werken met acryl. Afhankelijk van je niveau kom je eerst een tijdje meekijken in de salon en ga je proefmodellen behandelen. Daarnaast worden er trainingen verzorgd door de salon om je in korte tijd klaar te stomen voor het mooie vak van nagelstyliste.
Zodra je de vaardigheden volledig beheerst kun je starten als zelfstandige nagelstyliste.

Dit houdt in dat je als zzp-er in de salon werkt. Het klantenbestand zal zich steeds meer uitbreiden, waardoor je er een mooi salaris aan over houdt. Er zijn doorgroeimogelijkheden, waardoor jij jouw klanten van nog meer diensten kunt voorzien. Als team gaan we namelijk op training voor wimpers en wenkbrauwen.

Ben je al nagelstyliste, schoonheidsspecialiste, wimperstyliste, masseuse of waxing specialist, dan nodig ik je ook zeker uit om op deze baan te solliciteren. Want dan kun je je klantenbestand en je diensten direct aanbieden in de salon.

Eisen
-KVK nummer
-Eigen boekhouding
-Eigen agendaplanning en telefoon
-Pinapparaatje
-Leergierig
-Vaste hand, creatief, sociaal
-Minimaal 2 dagen per week in de salon aanwezig
-1 dag per week volg je een opleiding tot nagelstyliste
-Eigen werkmaterialen of gebruik van materialen van de salon tegen vergoeding.

Interesse? Solliciteer

Stuur een sollicitatiebrief met je motivatie + C.V. naar: andine_123@hotmail.com 
Tot snel! Veel liefs, Andine van Dijk Eigenaresse Nails by Hand.

Wat biedt de salon?

  • Een prachtige werkplek in het hartje van Gouda.
  • Een gezellig team met veel aandacht voor verbetering van technieken en ontwikkelingen.
  • Trainingen op het gebied van nagels: BIAB, Rubberbase, Acrylnagels, Gellak, Teennagels, Nail art.
  • Trainingen en bijscholing op het gebied van wimpers en wenkbrauwen bij verschillende
    opleidingsinstanties.
  • Ondersteuning in het werven van klanten d.m.v. visitekaartjes, flyers, website en Treatwell.
  • Werkkleding
  • 1 Keer per maand een gezellige borrel
  • Je wordt opgeleid tot een echte professional in de Beautybranche. Lessen gaan over: omgaan met klanten, voorbereiden van de salon, klantenbinding, klant tevredenheid, hygiënisch werken.

Wat kan je verwachten?

De omzet van je eigen salon zal tussen de 4000 en 5000 euro liggen o.b.v. Fulltime werken. Daar moeten uiteraard de kosten nog vanaf. De salon rekent een percentage voor je werkplek. Dus heb je een dag geen klanten, dan hoeft je ook niks te betalen! De hoogte van je kosten zal dus meegroeien met je klantenbestand, zodat jij prettig kunt opbouwen.

Nails by Hand?

De nagelstudio is begin juli 2017 geopend in de binnenstad van Gouda. Het klantenbestand groeit gestaag. De visie van Nails by Hand is: mooie nagels zonder nagelschade. De naam is een verwijzing naar de manier van werken: alles met de hand. Geen gebruik van freesmachine, maar handmatig met de vijl. Elke behandeling is opgedeeld in 3 gradaties: Basis, Plus en Deluxe, waardoor iedere klant een geschikte behandeling kan kiezen.  

Sluit je je aan bij de salon, dan doe je mee in het concept. De naam zal daarom worden: ‘ Lashes by Hand’. Ook dit is een verwijzing naar hoe wimperstylisten werken: elk haartje met de hand 1-voor-1 geplaatst. In jouw prijslijst zullen ook basis, plus en deluxe behandelingen ingevoerd worden, om meer omzet/marges te behalen. In de salon kun je gebruikmaken van de behandelstoel en een rolkruk. Je gaat samen met de nagelstyliste nadenken over: marketing, eventuele arrangementen en acties. Kortom samenwerken om elkaar te versterken!