Andine van Dijk

Hallo! Ik ben Andine

Gecertificeerd Nagelstyliste

Hallo! Even voorstellen: Ik ben Andine van Dijk en ik woon in Gouda met mijn hondje Odie! Aan het begin van mijn carrière heb ik gewerkt als diëtist in verschillende zorgcentra en huisartsenpraktijken. Helaas was daar niet veel werk in, waardoor ik open stond voor een carriere switch. Maar wat?!

Op een gegeven moment kwam ik een succesvolle nagelstyliste tegen met een groot klantenbestand. Zij vertelde over dit mooie vak en dat had mijn interesse geprikkeld. Ik wist van mezelf dat ik creatief ben en een vaste hand heb, dus dat moest goedkomen.

Binnen korte tijd heb ik verschillende cursussen gedaan op gebied van nagels bij de opleider CND. 

Daarna heb ik direct een nagelstudio geopend in Moordrecht. Dat was heel spannend. Het opbouwen van een klantenbestand ging niet snel. De eerste maand had ik 1 klant, maand 2 had ik er 2 enzovoort. Maar door het organiseren van vrijgezellenfeestjes, kinderpartijtjes en daarnaast meedoen aan ladiesnights bij kapsalons, bloemenwinkels en braderieën kwam mijn naamsbekendheid op gang. 

Ook ben ik gaan werken bij een grote nagelstudio in Woerden waar ik mijn vaardigheden en snelheid verder heb kunnen ontwikkelen.

Sinds 2014 heb ik al heel wat klanten in de salon mogen ontvangen. Heel erg leuk: de verschillende nagelcreaties die ik mag maken, de gesprekken en de tevreden klanten.

Puur passie

Wat ik belangrijk vind aan mijn vak: Jou even een momentje van ontspanning bieden! 

Ik vind het heerlijk als klanten helemaal opgaan in het kiezen van een kleurtje voor hun nagels. Hierdoor vergeten ze even de stress van het dagelijkse leven, zoals: werk, kinderen, echtgenoot en sociale verplichtingen. 

Fijn toch? Als je een onderdeel van je verzorging over kunt laten aan een professional!

Geef je handen maar aan mij en kijk hoe je nagels perfect worden verlengt, verstevigd, gelakt en verzorgd. Dit scheelt jou tijd, frustratie en geen vieze lakgeurtjes in je eigen huis.

Wil jij ook zo’n momentje voor jezelf? Kijk dan eens naar de mogelijkheden op deze website.

Ik ontmoet je graag in mijn salon! Liefs Andine 

Puur handwerk

De naam van de salon is een verwijzing naar de werkwijze. Puur handwerk! Wij verzorgen nagels met de vijl, waardoor er geen nagelschade ontstaat. Een goed verzorgde nagel gaat 3 a 4 weken mee. Er komt geen nagel freesmachine aan te pas. Puur vakmanschap! Puur authentiek!

Nails by Hand